Bright

Well am back!
Det var en väldigt bra tag sedan jag uppdaterade här. Jag hade ju tänkt komma in lite oftare och har varit inne här ett par gånger men har aldrig riktigt veta vad jag ska skriva om men jag kan försöka sammanfatta allt lite kort.
Under April-maj så var jag ute på praktik på Akuten/AVA(ava är akutvårdsavdelning) och där har jag lärt mig otroligt mycket men har sätt mycket som jag önskar att jag aldrig kommer få uppleva igen. Trivdes inte alls med min ena handledare men den andra var hur grym som helst men gick knappt med någon av dem så det gjorde inget för min del. Klarade inte riktigt av stressen på akuten utan det slutade med att jag höll på att gå in i väggen och jag hade en klump i magen och var gråt färdig så fort jag tänkte att jag skulle tillbaka dit så jag insåg att jag inte kunde fortsätta så jag bestämde mig för att bara gå på AVA och då gick allt super bra och jag trivdes verkligen super bra.
 
På hästfronten ser det inte annorlunda ut. Allt går bättre och bättre med Ubbe och buggen mår bra och är ute på lite tävlingar lite då och då vilket är super roligt att han får komma ut och visa vad han kan gå för. Ubbe har dock börjat få ont i ryggen så det blir lite stretchnings övningar innan och efter ridning men annars mår han bra och han är väldigt fin just nu när jag rider honom trots att han har ont i ryggen men det är inget som han markerar vid ridning eller liknade. 
Jag har börjat dressyrtävla lilla Pricken och tyvärr så blev vi väldigt neddömda av domaren p.g.a att han var så spänd att när man skänklade på så gick det bara långsammare och la man på spöt så gick han bara lite mer framåt men han gjorde inga missar utan lyssnade så gått han kunde trots spändheten. Fick 59,89% i en LC:1 trots att han hade en ganska jämn form men jag var otroligt nöjd med honom och min insats för han hade nämligen dragit sönder mina händer på en kurs som var några dagar innan tävlingen och jag hade blåsor på båda ringfingrarna som gjorde väldigt ont men jag bet ihop och red endå. 
Har anmält honom och mig till en LC:1 och en LB:1 den 12 juni för jag vill så gärna tävla LB och går han en klass innan kanske han är mindre spänd. Det är även en anna domare så vi får se vad hon tycker om mig och prickis.
 
Den 10 juni tar jag studenten och jag går ut med godkända betyg och jag längtar så himla mycket så jag spricker.
 
En liten sammanfattning ac nästan 6 månader och jag hoppas jag kommer uppdatera mera under tidens gång men inget jag kan lova dock.
Ha det fint!
SeS!
Matilda!