l just can't take it.

Ridningen idag gick helt ok, Ubbe och jag var inte helt överens idag men vi gjorde det bästa av det och jag tyckte han kämpade på bra. Gjorde mycket bogen in som sedan gick över till volter, som senare gick över till åttor med mycket skänkelvikningar och övergångar. Jag red i ridhuset men jag tycker jag rider så mycket bättre ute på den stora utebanan som ridskolan har, där går det nästan alltid bra när jag rider honom men idag var det så lerit och underlaget var uruselt efter 2 dagar spöregn, så jag hade inget val. Jag klädde upp honom i vitt med lindor, boots, schabrak och ett jätte blingit pannaband så snygg var han endå :)
Jag tvungen att hälsa på Sally en snabbis också innan hon skulle ridas, jag påminns hela tiden om att jag saknar henne ju mer tiden går, hur kunde jag lämna henne!? Det gör så ont att inte kunna se efter henne som jag alltid gjorde innan sommaren, det bandet vi hade någonstans kommer klippas av.
För många kan denna kväll va vilken kväll som helst, för mig är det en kväll av ångest och känslan av att jag inte orkar klättra längre. Varför måste jag se detta, kan jag inte kasta bort att jag kan se vad dem vill?! Jag vill inte se, jag vill bara glömma men det kommer jag aldrig kunna glömma, varför kunde du inte bara bli min så jag kunde se efter dig varje dag! Jag vet att du har det bra men jag kommer aldrig kunna få bort tankarna att jag vill ha dig som min egen, vi två, galopperande över ängarna, det är bara dig jag kan göra det med!
Jag bara sitter här och gråter när jag skriver detta.
Jag hoppas jag kan dela med mig av detta, jag kommer alltid vara ärlig mot er mina trogna läsare, jag har alltid haft problem med ångest och det kommer till och från och när den väl slår till så slår den till ordentligt.
Ni får ha det då bra, ni är bäst, det kommer ni alltid att vara!
SeS!<3
Matilda!
Ubbe från idag <3
Denna stund var jag så glad över att jag har fått chansen att rida denna underbara häst som aldrig ger upp <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback