We all get the best!

Nu är det onsdag och jag kommer vara i stan mycket idag, det är lite rea på PS grejer så jag ska åka dit och kolla, innan dess ska jag till hööks och köpa lite andra saker. Innan dess är det skola, som vanligt, har bara hälsopedagogik idag så det är ingen jätte tuff dag, gillar det ämnet nämligen :)
Jag kommer vara i stallet på torsdagen för att se efter Sally, brukar åka ner och mysa med henne när jag kan och hälsa på stall kompisar som jag knappt ser annars. På fredag åker jag också ner och hjälper till med att göra i ordning Buggen inför tävling på lördagen, när vi kommer tillbaka, om jag hinner ens på lördagen så ska jag putsa av Sallys saker och byta lite schabrak och så till att jag själv ska tävla på söndagen, jag ska köra LB:1 som har varit min plan väldigt länge. Även om jag inte har ridit henne på 3 månader så vill jag bara känna på hur det är att rida ett LB program, kan inte göra det med Ubbe eftersom han blir lätt starkare i galoppen och jag är svag i just galoppen. Sally är ju snäll och väntar på mina signaler, medan Ubbe ÄLSKAR att galoppera och gör det helhjärtat så jag kan ju inte klandra honom för det. 
Jaja, nu måste jag återgå till arbetet.
SeS!<3
Matilda!
När jag rider herr Ubbe för ett par veckor sen.

Life is a blessing

Ja, hej igen mina fina bloggläsare.
Jag fick lite mer uppgifter i skolan helt plötsligt så jag har ägnat mer tid till det. 
Denna vecka har och kommer vara händelse lös, har Ubbe på lördag och han ska vila så det blir promenad med honom, vilket alltid är lika mysigt <3 
Ska snart gå till klassrummet och vänta på mina vänner, för otroligt nog har jag vänner.
SeS!<3
Matilda!
 
 

Darkness, l can only see darkness

Denna första halvan vecka har det inte hänt så mycket, jag har mest varit hemma den första delen av veckan.
Idag, lördag och söndag har jag Ubbe så han ska ridas, idag ska han jobbas lite grann, jag känner mig väldigt trött och seg så jag får se hur mycket jag orkar, jag hoppas att han är lite mjukare är vad han brukar va så kommer han nog bli jätte fin. På Lördagen är tanken att jag bara ska jogga honom eftersom på söndag har vi dressyrträning.
Det är inte säkert att jag kommer starta Sally för det är inte säkert att dem kommer ha med LB eftersom det är så få som tävlar dressyr men jag hoppas verkligen dem kommer ha med det för jag vill verkligen testa och rida det i tävlings sammanhang, ska även rida igenom programet på Ubbe idag.
Jag hoppas ni får en bra dag.
SeS!<3
Matilda!
 

Shadowland

Förlåt för att jag inte har uppdaterat, har ingen direkt anledning, har bara inte känt fört och sen har jag varit väldigt mycket i stallet denna vecka. Har haft Buggen, Ubbe och en kompis häst så ja. Det var även en lokal tävling på vår ridskola så jag hjälpte ryttarna som skulle tävla. 
I morgon börjar en ny skolvecka, ska även ut till stallet i morgon, vill vara med Sally så mycket jag kan nu när jag inte har allt för mycket att göra i skolan, ska även fota en kompis men det vet hon inte om ;)
Jag hoppas att dressyrtävlingen snart kommer komma upp så man kan anmäla sig, eller ja om jag nu kan vara med på just Sally, vill kunna debutera i LB med henne, ska dock med Buggen på tävling dagen innan jag tävlar i såfall så det blir intressant.
Ja, nu ska jag nog gå och lägga mig, har varit väldigt mycket denna vecka.
SeS!<3
Matilda!
 

See a light

Idag ska jga följa med buggen när han ska tävlas, vi ska till Gnesta och vi kommer hem sent så jag tror detta blir mitt enda inlägg för idag.
Det är även hopptävling på stjärnholm så jag ska hjälpa till så mycket jag kan.
Vi hörs!
SeS!<3
Matilda!
 

Love don't die

Skulle bara haft matte på morgonen men den var inställd så det var bara att åka hem igen, läraren skickade aldrig något mejl till oss elever så alla kom till skolan och alla var nog lika förbannade, oh well.
Så nu ligger jag i min säg och kollar runt lite på olika bloggar, försöker hitta lite insperation, jag slutade läsa bloggar helt ett tag för jag hade så mycket och göra.
Ska följa med en kompis ut till hennes häst senare under dagen, hennes häst ska löshoppas så det ska bli roligt att se.
Vi ses!
Detta är deras fina häst :D
 

l just can't take it.

Ridningen idag gick helt ok, Ubbe och jag var inte helt överens idag men vi gjorde det bästa av det och jag tyckte han kämpade på bra. Gjorde mycket bogen in som sedan gick över till volter, som senare gick över till åttor med mycket skänkelvikningar och övergångar. Jag red i ridhuset men jag tycker jag rider så mycket bättre ute på den stora utebanan som ridskolan har, där går det nästan alltid bra när jag rider honom men idag var det så lerit och underlaget var uruselt efter 2 dagar spöregn, så jag hade inget val. Jag klädde upp honom i vitt med lindor, boots, schabrak och ett jätte blingit pannaband så snygg var han endå :)
Jag tvungen att hälsa på Sally en snabbis också innan hon skulle ridas, jag påminns hela tiden om att jag saknar henne ju mer tiden går, hur kunde jag lämna henne!? Det gör så ont att inte kunna se efter henne som jag alltid gjorde innan sommaren, det bandet vi hade någonstans kommer klippas av.
För många kan denna kväll va vilken kväll som helst, för mig är det en kväll av ångest och känslan av att jag inte orkar klättra längre. Varför måste jag se detta, kan jag inte kasta bort att jag kan se vad dem vill?! Jag vill inte se, jag vill bara glömma men det kommer jag aldrig kunna glömma, varför kunde du inte bara bli min så jag kunde se efter dig varje dag! Jag vet att du har det bra men jag kommer aldrig kunna få bort tankarna att jag vill ha dig som min egen, vi två, galopperande över ängarna, det är bara dig jag kan göra det med!
Jag bara sitter här och gråter när jag skriver detta.
Jag hoppas jag kan dela med mig av detta, jag kommer alltid vara ärlig mot er mina trogna läsare, jag har alltid haft problem med ångest och det kommer till och från och när den väl slår till så slår den till ordentligt.
Ni får ha det då bra, ni är bäst, det kommer ni alltid att vara!
SeS!<3
Matilda!
Ubbe från idag <3
Denna stund var jag så glad över att jag har fått chansen att rida denna underbara häst som aldrig ger upp <3

Dark shadows

Idag var jag i skolan till 11, vi fick en ny uppgift och vi fick åka hem och jobba med den om vi ville, det gjorde jag också så jag slipper känner mig stressad över den uppgiften senare.
Så jag kom hem lite innan halv 12, har inte gjort något speciellt annars, räknade lite matte för att slippa stressa med alla kommnde prov, vill även ligga i fas till våren. Ska nog kolla på en film eller något, kanske börja kolla på någon serie, why not?
I morgon ska jag rida Ubbe, ska kolla efter bra lösgörande övningar, har redan 2 övningar men kommer behöva fler då han blir lätt uttråkad. Jag ska försöka ta ridhuset om det är möjligt då real gymnasiet kommer ta ridhuset eftersom det har regnat så pass.
Vi hörs!
SeS!<3
Matilda!
 
 
 

Kvällens natt.

Gårdagen var händelse löss, åkte till skolan, åkte hem och gjorde ingenting, satt vid datorn typ hela eftermiddagen och kvällen, avslutade lite saker bara.
Idag var jag i skolan till halv 4, matten började idag, det kändes så där men jag hoppas på att jag kommer klara den kursen, känns inte riktigt som det just nu. Jobbade vidare lite med mitt gymnasiearbete under nästa lektion. Efter lunchen så jobbade jag vidare med inlämning uppgiften men hann aldrig klart för jag blev så trött, är inte van vid skoldagarna ännu, uppgiften är klar och inlämnad, gjorde klart den för 15 min sen XD Svenskan var ett helvete för mitt huvud, när jag blir trött och får ont i huvudet tar jag in mer ljud än vad jag gör i vanliga fall (tro mig jag tar in tillräklig med ljud i vanliga fall) så jag var inte på världens bästa humör but oh well. Kommer troligen sluta halv 5 på tisdagarna nu för att lärarna kom på nu att vi har för lite timmar svenska, bra lärare att komma på det nu...
Jag ska nog snart gå och lägga mig, är otroligt trött redan nu jag kommer nog inte lyckas hålla mig vaken länge.
Om ni har något som ni vill att jag ska blogga om så får ni jätte gärna skriva det, har några ideer men lite hjälp från er skadar ju aldrig :D
Ni får ha det bäst, love you all <3
SeS!<3
Matilda!
 

Är mer hungrig inom riidsporten än någonsin!!

Jag vill verkligen bara rida och utvecklas nu, det slog om när jag slutade, det kände bara bra att jag tog ett otroligt tungt beslut, som tur är jag ju inte helt häst löss, men jag kan ju aldrig komma ifrån att jag saknar att rida Sally. Sally är verkligen den häst som jag kan ta fram alla min styrkor med, för hennes svagheter är mina styrkor och mina svagheter är henne starka, tycker vi två går ihop och trivs bra med varandra.
Skulle kunna tänka mig att ta hand om en häst varje dag och lära mig nya saker varje dag, insperationen är på topp. Jag hoppas verkligen att jag kommer fortsätta att utvecklas vidare som ryttare på ryggen och på marken. Jag kommer nog alltid vara som starkast på marken men det är en skär balans gång det där.
Ubbe som jag nu rider och ju också en perfekt läromästare, han är en av de mest envisa hästarna jag någonsin har mött men när man väl kommer överens så göra han verkligen det man vill och går som en klocka, när han inte är så stel såklart, han börjar ju bli till åren ;)
Jag hoppas att ni vill hänga med min resa med hästarna, även om det inte kommer bli lika mycket som förut.
Vi hörs :D
SeS!<3
Matilda!