Firestone

Om en vecka ska jag tävla för näst sista gången innan jag kliver av häst ryggen för ett tag, det knäcker mig att behöva tänka så. Jag kan ta det på ett sätt så ni förstår mitt tanke sätt, tänk att ni måste lämna er bäste vän för , en lång tid, en vän som aldrig har svikt dig en enda gång och alltid har lyssnat, det kommer jag förlora. 
Jag har sagt det många gånger, detta är ett tufft val och jag tänker hela tiden, är detta det rätta valet eller ska jag orka? Jag hade tänkt i över 1 år innan jag tog beslutet men faller framåt och tillbaka fortfarande.
Jag har sagt att så länge jag inte behövs i stallet så kommer jag hålla mig undan, jag vill inte synas längre, det känns fel.
Att aldrig mer få sitta eller kunna vara med Sally på samma sätt kommer krossa mig, inte på samma sätt som det gjorde när Trull gick bort, utan en annorlunda smärta, för hon kommer finnas kvar vid livet, det är bara att jag inte kommer se henne.
 
Tror denna blogg kommer låsas ner ännu engång, finns ingen mening med att ni underbara läsare kommer in hit när det endå inte finns något att läsa om. 
Ni får ha det bra!
SeS!<3
Matilda <3