Sommarlovets mitt

Det blev som jag misstänkte, jag la inte ut så mycket inlägg när jag väl ville det men det hände lite mer än vad jag hade väntat mig, så kan det också va.
Nu är det sommarlov och jag har jobbat i 4 veckor så jag jobbade min sista dag igår, vilket var lite tråkigt men också skönt för då kommer jag få sova ut. Jag har haft buggen lite här och där, nu har jag haft honom i lite mer än en vecka då ägaren är i väg men de kommer hem på tisdag så jag har honom till tisdag. På onsdagen, torsdagen och söndagen ska jag ta hand om Ubbe och veckan som kommer sen efter nästa vecka så ska vi sätta igång ridskolehästarna, det kommer bli sista gången jag sitter på Sallys rygg. Som jag har skrivit tidigare har jag fått ha hand om buggen mer nu, vilket är otroligt roligt. Har även varit skötare på honom i över ett år nu och jag trivs så bra med denna häst, han är snäll med tanke på att han är 1,80 men har ett humör som kan svänga väldigt snabbt XD
Nu måste jag gå till bussen, ska ner och ta hand om buggen och hoppas på att ridhuset är ledigt så jag kan promenera honom lite grann.
Fina Buggen <3