Ubbe idag

Det blev ett lättare pass p.g.a mycket folk i ridhuset men han skötte sig väl. Vi jobbade väldigt mycket med galoppen idag. Han kände lite trött också men jag har inte riktigt orken längre heller så det gjorde inget. Han var duktig trots allt.
I morgon ska jag och 3 av mina stallkompisar rida ihop på stora ridbanan. Det ska bli väldigt roligt.
SeS!<3
Matilda <3
 

Snart jul

Hallå på er!
Jag har inte riktigt varit helt frisk varken psykiskt eller fysiskt på väldigt länge. Har känner mig nere väldigt mycket under de senaste månaderna om jag ska vara riktigt ärlig. Men jag kan fortfarande vara glad när jag är i stallet och när jag är med personer som jag tycker om. 
Det har inte hänt så mycket sedan jag var här senast och skrev. Har gjort en spegelritt tillsammans med en stallkompis under Stjärnholms advent show. Hade Sally då och det gick helt okej. Vi gjorde en sista ändring innan vi skulle visa upp det och det glömde jag bort men kom på det lite väl sent när vi skulle göra en ökning på långsidan istället för en ökning i en snett igenom. Sen vart Sally lite nervös också eftersom detta inte riktig var en vanlig dag på jobbet om man säger så. Men hon skötte sig super bra endå och jag var väldigt stolt över henne <3
Det går också bättre och bättre med Ubbe nu. Jag har börjat låta honom galoppera på när jag rider men inte så pass fort att jag tycker det blir obehagligt. Nu har jag även mer kontroll i galoppen på fyrkant då jag har lärt mig och slappna av mer och då blir Ubbe avslappnad och tar mina signaler mycket lättare. Vilket ger både honom och mig en stor fördel sen när vi går in på det lite jobbigare arbetet.
Nu under jullovet ska jag ha Ubbe ganska mycket eftersom familjen som äger honom inte har släkten här uppe i södermanland. Det ska bli jätte roligt att ha honom. Jag kommer ha honom 23-27/12 och sen 2-6/1. Ska försöka få någon att filma eller fota så jag kan få lite nya bilder.
Ska även ha Buggen på julafton så jag själv frågade eftersom jag endå kommer vara i stallet.
Det var nog allt för denna gång.
Ska försöka skriva lite om passen med Ubbe allt efter som men det är inte alltid jag kommer hinna heller eftersom jag kommer ha ganska mycket att göra i jul.
Ni får ha det bäst så syns vi senast i Januari igen :D
SeS!<3
 

10/12-2013

Tack för all glädje du gav mig <3
 

En bild