Är mer hungrig inom riidsporten än någonsin!!

Jag vill verkligen bara rida och utvecklas nu, det slog om när jag slutade, det kände bara bra att jag tog ett otroligt tungt beslut, som tur är jag ju inte helt häst löss, men jag kan ju aldrig komma ifrån att jag saknar att rida Sally. Sally är verkligen den häst som jag kan ta fram alla min styrkor med, för hennes svagheter är mina styrkor och mina svagheter är henne starka, tycker vi två går ihop och trivs bra med varandra.
Skulle kunna tänka mig att ta hand om en häst varje dag och lära mig nya saker varje dag, insperationen är på topp. Jag hoppas verkligen att jag kommer fortsätta att utvecklas vidare som ryttare på ryggen och på marken. Jag kommer nog alltid vara som starkast på marken men det är en skär balans gång det där.
Ubbe som jag nu rider och ju också en perfekt läromästare, han är en av de mest envisa hästarna jag någonsin har mött men när man väl kommer överens så göra han verkligen det man vill och går som en klocka, när han inte är så stel såklart, han börjar ju bli till åren ;)
Jag hoppas att ni vill hänga med min resa med hästarna, även om det inte kommer bli lika mycket som förut.
Vi hörs :D
SeS!<3
Matilda!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback