Vi gör ett nytt försök!

Jag kommer försöka uppdatera nu så mycket jag kan, nu under hösten och början av vintern kommer jag nog hinna utan någon större tidspress, under våren kommer det dock bli mycket värre så jag måste lägga all tid på mina studier, då går sista startskottet för studenten och som ni kanske förstår vill jag gå ut skolan levande och med godkända betyg, eller det är planen hehehe.....
Kommer uppdatera mer om när jag rider Ubbe om ni skulle tycka det var intressant och höra om ridpassen, hade också tänkt att uppdatera lite om när jag följer med på tävlar när Buggen ska tävla, ni kan få se bilder på när han tävlas etc etc. 
Om jag har tur kan jag får starta Sally en gång till till KM, jag har tänkt att gå upp till LB, jag skulle så gärna vilja testa det. 
Kan ta allt i ett vardra inlägg innan detta blir för rörit.
Ni får ha det bäst <3
SeS!<3
Matilda!

The sun is going down, but it will always come back and shine brighter.

I morgon är det en ny skolvecka, jag kommer ha en hel vecka, förra veckan vart ju lite konstig, mycket ledig men nu drar det igång på allvar. Kommer ha min första svenska lektion i morgon, det är den enda lektionen jag har sen får jag åka hem, så värt att åka till skolan känner jag. Har inga planer vad jag ska göra efter skolan faktiskt, ska avsluta en uppgift bara som ska in på onsdag. Vi få la se.
Idag har jag varit i stallet och fotat på en hoppträning, fick inga super bra bilder men de dög l guess, har även tagot hand om Sally lite extra, hon hade sin vilodag så jag kunde pyssla med henne hur mycket jag ville.
Ska nog snart gå och lägga mig, är ganska trött redan nu.
Vi hörs :D
SeS!<3
Matilda!
Jag och en klass kompis, fina lilla Emina <3

Livet är gåvan som alla får men den gåvan som inte alltid uppskattas.

Ett mörker har lagt sig över staden, jag kan bara se mörkret, det enda ljus som syns är lamporna som lyser på gatorna. Jag sitter i mitt rum, frusen och stel, jag känner att något övervakar mig men mina ögon kan inte uppfatta något, mina öron kan inte heller uppfatta ett enda ljud. Jag hör plötsligt ungdomar som springer utanför vårat hus som skriker för fulla munnar. Jag gick fram till fönstret och tittade ut, kommer jag någonsin våga gå ut igen efter allt som har hänt? Kommer jag någonsin våga träffa dem igen? Jag gick ut från mitt rum och ner i köket för att ta något att äta, mina mage kändes full men någonting inom mig övertalade mig att jag var hungrig. Kylskåpet var tomt, jag stängde det igen och kollade om det fanns något i skåpen, det enda som fanns var något gammalt bröd, det är väl lika bra att jag äter det sista brödet, jag ska ju endå dö snart. Jag gjorde i ordning mackan och gick sedan ut i vardags rummet, tände ljusen, hämtade ett foto album och satte mig ner i mina favorit fotölj och kollade i albumet. Tårrar började sakta falla, tänk att jag skulle dö snart, men någonstans hade endå livet get mig otroligt mycket, att få träffa mig olika människor, speciellt min man, tänk att jag snart kommer få komma till honom. Bilderna från vårat bröllop 1956 var något som jag aldrig skulle glömma, alla männsikor som fanns runt oss och alla dem människor som var så glada över att de just blev vi två som skulle leva med varandra tills döden skillde oss åt. Att vi just fick dem mest underbara barn man någonsin kunde få och sen få så underbara barnbarn och barnbarns barn, mitt liv har varit väldigt betydelse fullt trots allt. Jag tog det sista fotot i albumet, en bild på hela våran familj innan min man dog för 8 år sen. Jag höll fotot mot mitt hjärta och kände hur hjärta kämpde för att fortsätta slå. Klockan slog 3, då kom hemtjänsten för att se till att Ester hade det bra. När de kommer in och ropar att det är här får de inget svar, de går och letar efter henne så hittar de henne i vardagsrummet med fotoalbumet i knät och sitter med en leenade. Ester var blek och henne ögon var stängda, dem gick fram till henne och kollade pulsen men hon hade ingen puls, Ester dog som 98 åring.
 
En liten historia som är i hop kastad på 15 min, älskar att skriva och låta fanstasin flöda. Ni kan tycka att detta är jätte dåligt men jag utvecklas hela tiden inom mitt skrivanade :)
SeS!<3
Matilda
 
 

Skolans allvar!

Har kommit tillbaka till skolan men har fått mycket ledigt då jag inte går min fördjupning först på våren, så jag har bara högskole biten nu på hösten. Jag tycker lite synd om mig och tjejen jag ska jobba med när vi ska göra vårt gymnasiearbete, vi kommer ha 2-3 veckor på oss att framföra det och vi får inte misslyckas, ja ni läste rätt, vi får inte misslyckas!! De är två till i vår klass som har det så tufft också, resten går en chans till om de inte skulle lyckas. Visst, vi har mer tid men jag har jätte svårt att vissa upp för lärare men kan göra det mesta klockrent på praktiken, så detta är som att försöka skjuta en burk på 800 meter i ett total mörker. 
Jag har redan en plan hur jag tänker planera så jag och hon jag ska jobba med får prata igenom allt så kommer nog allt att lösa sig, hoppas jag.
Annars har vi ett otroligt bra schema, slutar som senast halv 4 nu på hösten och sen i vår slutar jag som senast 4, så det är inte så farligt.
Nu har jag ju också slutat att rida på ridskolan, redan efter jag satt av Sallys rygg för sista gången på länge visste jag att jag inte skulle klara av att inte se henne, så jag har varit med henne varje gång jag har kunnat när jag har varit i stallet. Annars fortsätter jag att sköta Buggen och att rida och sköta Ubbe när familjen som äger honom inte hinner. Har även Ubbe på en dressyr kurs 1 gång i månaden för Ubbes skull och för att jag fortfarande älskar dressyr. Ska även följa med Buggen när han ska tävlas nästa helg, det ska bli väldigt roligt :D
Kände att detta blev ett lite långt inlägg men jaja.
Ni får ha det bäst <3
SeS!<3
Matilda!
 
 

Världens finaste Afens, saknade kille <3

 

Är med och tävlar hos Amanda svedberg!

http://nouw.com/Amandasvedberg/vinn-ett-presentkort-ifran-hooks-varde-5-19999616