Skolan är igång!

För många av oss är skolan igång, jag hade ingen ork men jag åkte dit endå och hoppades på att överlva, eller hoppas eftersom jag fortfarande är där :/
Jag vill att bloggen ska hållas igång men jag kommer aldrig in hit så ofta som jag vill och jag har inte mycket att skriva om just nu. Kan säga såhär att jag har fått otroligt svårt med min mentala bit, som ni kanske har sett, tack för ni har stått ut med de inläggen <3 Börjar komma tillbaka nu.
Tävlingen jag skrev om tidigare gick inte som det brukar göra men allt beroede på att jag red ur uselt och Sally var fantastisk, på något vänster lyckades jag knippa en 2:a plats för tredje gången med denna fantastiska häst. 
Ridningen börjar gå nedåt ennu mera nu, i torsdags red jag Ronaldo och jag kan bara säga så här, från att jag satt upp väntade jag bara på att passet skulle ta slut, det gick skit med andra ord. Tänker inte gå in på detalier, det kommer nog bara göra mig ännu mer förbannad. 
Jag vet inte om jag har nämt att jag har typ blivit medryttare med en häst som heter Ubbe, som stod på ridskolan tidigare, eller jag hjälpter till när dte behövs och sen har jag börjat få ta Buggen mer och mer men är skötare på honom så ingen ridning när det gäller honom. 
Under påsklovet var jag 85% av tiden i stallet, tog hand om hästar, red och hjälpte till på tävling men jobbade även, lyckades bli huggen också men jag gick en steg för långt så jag fick skylla mig själv. Det har varit roligt den tiden, jag hade otroligt roligt med de kompisarna jag har i stallet.
Detta får avsluta inlägget, jag ska försöka börja skriva men det kommer bli tufft att hålla uppdateringen uppe men jag ska försöka. 
SeS!<3
Matilda<3
Bara för jag kan så lägger jag upp lite slumpmässiga bilder :D