Ska försöka komma tillbaka lite smått.

Hej igen!
Jag ska försöka börja skriva här igen lite då och då, det har inte hänt så mycket, ridningen har gått bra än så länge, inga avramlingar än ;)
Pigge mår jätte bra och älskar att se honom nu, han sänder verkligen ut glädjen till mig, inte ett öra bakåt utan ser hela tiden glad ut och vill kela som mysa, han är en riktig kelgris inom sig <3
Sally och jag börjar hitta tillbaka till varandra allt mer, hon har slutat att tjura ihop med mig utan gör det jag säger till henne om utan att behöva fråga 3 gånger till, är verkligen stolt över henne <3 
Gårdagens hoppträning med henne gick bra, hon hade tydligen haft egna tankar om saker och ting med ryttaren innan mig, hon hade vägrat och sprungit undan, vart redan där nervös men red som jag brukade. Hon var hur duktig som helst, inga stopp, bara en undan springning för jag glömde hålla om med skänkeln men sen efter det hoppade hon bra, det som gör mig hur glad som helst är att hon hoppar även om hon kommer för nära och försöker verkligen, då kan jag verkligen inte hålla mig från att beröma henne så mycket som jag gör, berömmer henne världigt mycket vid små saker och lite större för hon ska tycka det är roligt och vilja framåt, det såg säkert hemskt ut men hon och jag hade otroligt roligt :D Bästa hästen <3
Denna vecka i skolan är det mycket prov och mycket nya saker som händer så det kommer ta tid men ska försöka komma in och skriva.
Jag hoppas nin har haft det bra!
SeS!<3
Matilda<3
 

Sorry, l just can't trust you anymore, am sorry.

Eftersom min jag har varit borta till och från hela tiden så får jag se hur jag gör med bloggen, vill lägga mitt fokus på skolan och se till att mina känslor hamnar på rätt ställen, jag vill få tillbaka kontrollen över mitt liv, känner att jag har tappat allt och känner mig orklös men det ska ändras på! Jag vill ju trots allt och det är en bra start.
Jag ska försöka reda ut mitt liv på riktigt nu, kanske kastar in en bild på Pigge någongång ibland så dem som vill veta hur det är med Pigge får veta det, han börjar se ut som en nalle björn och har börjat bli en häst som vill mysa och bara ta det lugnt, hade bara en sån lust och släppa honom på banan och busa med honom men får inte det, vet trots allt inte hur mycket av skadan som ligger kvar, och han har vilat ett tag nu också och det kan förvärra skadan.
Vi syns när jag har fått reda på mitt liv eller när jag bara måste skriva av mig, annars om ni vill följa mitt dagliga liv utanför bloggen hittar ni mig på:
Instagram: mmatilda1
Twitter: Hastgladatjejen
 
Ni får ha det bäst! <3
SeS!<3
Matilda<3
 

Att få dig att förstå

När jag var hos Pigge i går var allt perfekt, har nog aldrig varit så tacksam över att en häst var smutsig, jag kunde umgås med honom länge och bara mysa, han sov och vilade när jag borstade, sen när jag var klar kollade jag om han var på kell humör, han la bara sitt huvud hos mig och vilade medan jag stod med tårar i ögonen, han har aldrig haft huvudet hos mig på det sättet förut, han verkligen blunade och njöt av livet.
När jag kom hem var det pluggninh inför idag, massor med redovisningar skulle fixas. Alla redovisningar gick bra.
Nu har jag inget för mig, eller jag ska försöka göra klart psykiatrin och börja på vår nya vård uppgift, och sen svara på frågorna i boken, ska även läsa igenom historien och om psykiska sjukdomar i special pedagogiken, jag vill vara för beredd inför morgon dagen.
I morgon är det ridning och det är dressyr, bryr mig inte vem jag får helt ärligt, jag kommer nog inte lyckas rida bra som jag gjorde förut. 
På fredag ska jag ut till Pigge och mysa mera, kommer här och nu åka ut på fredagar också, vill spendera så mycket tid jag kan med honom nu när han inte står på ridskolan och rids, vi kanske kan skapa något litet band, vill att han ska kunna lita på mig.
Nu ska jag äta och sen börja jobba.
SeS!<3
Matilda<3
Måste få nya kort på herren så nu får se hur han ser ut nu <3
 

Take my hand and lead the way.

Idag är det tisdag, ska bara ta mig igenom en lång tisdag i skolan och sen är det ut till Pigge som gäller, har saknat honom så det skriker om det. Jag är bara i 2 salar idag, och dem ligger brevid varandra lite små roligt, vi är i ena hela förmiddagen och sen i andra tills vi slutar 15.50.
På torsdag är det ridning igen, är så otaggad, vill bara sitta på Pigges rygg just nu, kommer kanske få skritta honom när han har fått vila ett tag, det kommer verkligen betyda allt för mig om jag fick det! <3
Kanske är dags att vakna till och börja gå mot lektionen snart, ska även möta upp min kompis så måste nog börja röra på mig snart.
SeS!<3
Matilda<3
 

Saknaden gör ont <3

Allt jag fick med dig, jag önskar jag kunde få dig att komma tillbaka och låta allt bli som vanligt, att höra dig sparka på boxdörren när det var fodring, att få sitta på din rygg och känna sig trygg, du visade att man kan älska en häst så mycket som jag älskade dig, att få känna din andetag, få känna din päls mot ens kind och få pussa din mulle. 
Jag har inte kunnat läka ihop igen sedan du försvann, inte en dag går utan att jag tänker på dig, varje gång jag går förbi den box du en gång stod i får jag en stor klump i halsen och vill skrika av smärta. 
Tack, det du gav mig och lärde mig har jag tagit med mig och blivit en bättre ryttare (tror jag), att jag fick träffa dig och fått rida dig kändes som en ära.
Sista dagen jag såg dig kommer jag ihåg som det var igår, jag kom ihåg att jag var tvungen att kämpa för att inte bryta ihop, många av mina kompisar var där ovetande om vad som skulle hända med honom, jag visste då att jag aldrig skulle få se honom igen, när min pappa kom så sa han bara att när jag känner för det så åker vi, jag gav Trull en sista kram och puss sen lämnade jag honom med smärtan i bröstet, när jag såg stallet komma lägre bort i från oss bröt jag ihop.
Jag vet att du har det bra där du är nu, jag hoppad vi ses en dag, när det är min tur.
R.I.P Redbull 1996 - 10 december 2013,  272 dagar sedan. 
 

Fear not this night.

Väntar på att skolan ska börja. 
Det är måndag, ny vecka, nya utmaningar och nya mål.
Jag är ganska trött efter en helg med bara tävlingsförberedade + utfördtävlings helg, jag var dock inte med och tävlade utan kollade och var funktionär, tog tiden. 
Ska förhoppnings ut till Pigge två gånger denna vecka, ska ut på tisdag och sen ska jag se om det går att åka ut på fredagarna, så fort jag åker ifrån honom så känns ingenting bra, även om jag vet att han trivs där jätte mycket, saknaden av honom är det som krossar mig, jag får se hur det blir på vintern med honom. 
Franz ska kollas nästa vecka och ser allt bra ut så ska han få sättas igång igen, blev otroligt glad när jag fick höra det, har saknat att sitta på den hästen rygg <3
Nu måste jag gå till lektionen.
SeS!<3
Matilda<3
 

Så vacker <3

 

The red light.

Jag är i detta nu i skolan, tanken var att jag skulle göra klart ett par frågor nu under lunchen men alla bord som är flytt bara var flyttade så jag har ingen bord och provet är på fredag, känner att det börjar bli bråttom, jag har haft mycket och göra så skolan har fått lida för det tyvärr.
I morgon är det ridning och jag är inte alls taggad helt ärligt talat, jag förlorade mesta del rid lusten när Pigge åkte för att vila, jag var hos honom igår och han var så lycklig därute, när jag såg hur lycklig han var så vill jag bara att han ska stanna där tills hans liv är förbi.
Vi ses i morgon!
SeS!<3
Matilda<3

You say it best, when you say northing at all.

Sitter just nu på min sista lektion, det är engelska vi gör inte speciellt, jag hoppas bara denna lektion går fort.
När jag kommer hem måste jag börja plugga till provet som vi har på fredag, det är mitt första prov i 2an ochdet handlar om lagar, det är inte mitt starkaste ämne om man säger så. 
I morgon ska jag till Pigge, vet inte om jag nämde att han är hos en ridlärare, det är inte så långt ifrån stjänholm, han är där för han ska vila och när han har vilat ett x antal veckor ska ha sättas igång igen och kolla om han håller, gör han inte det kommer ha bli sällskaps häst, jag vill givetvis att han ska bli bra men samtidigt börjar han bli till åren men vi får se helt enkelt.
Vi ses någon gång.
SeS!<3
Matilda<3