Blogga är nog inte riktigt min grej just nu.

Ja nu har bloggen ekat tomt igen, jag ber hemst om ursäkt för det men lusten finns tyvärr inte.
Det har hänt en stor sak som har fått mig till ett av mina svåraste beslut hittils, Pigge är till salu och jag kan inte köpa honom hur mycket jag vill och hur mycket jag än älskar denna häst. Jag känner också att ridningen bara känns så meningslös när alla hästar som jag älskat som aldra mest bara försvinner en efter en, jag orkar inte fortsätta se det. Så om jag nu bestämmer mig för att sluta rida slutar jag vid jul, jag har ingen lust att fortsätta och jag kommer aldrig få en egen häst för jag köper den själv och betalar allt själv. Jag får bara hoppas Pigge kommer till ett bra hem även om jag vill vara den personen. Han står kvar hos hon som tar hand om honom och hon har lovat att berätta när han ska åka, så jag kommer få möjlighet att säga hejdå men det kommer göra otroligt ont.
Tack för att ni stannar <3
SeS!<3
Matilda<3
 

När jag önskar som mest att du fanns vid min sida <3

Saknar dig världens underbaraste häst <3
 

Min födelsedag i detta nu.

Ja, idag är det min födelsedag och jag ogillar det ganska mycket just nu, försökte övertyga min hjärnan att det var vilken dag som helst till en kompis ringde och sa grattis, ja så bra gick det ;)
Jag går till 16.15 idag men min far kommer och hämtar mig sen för han är ledig (inte alls orättvist nenene), ska nog fråga om vi kan åka ner och titta till en häst som blev akut sjuk igår och han blev tydligen sämre och sämre, vill bara åka ner och kolla att han lever, den fina herren <3
Dags att börja jobba lite.
SeS!<3
Matilda<3
 

Hejhej

I helgen var jag bara i stallet och myste med hästarn och hjälpte till i stallet, nästa helg är det jobb där nere som gäller.
Denna vecka händer det inte så mycket, en inlämning och sen ska mitt tränings schema in och även en uppgift. Det är också min födelsedag på onsdag, ångesten börjar att komma nu, vill inte bli äldre nu, jag vill vara ett barn det kommer bara bli stressigt när jag måste komma in i vuxen livet, jag är väldigt osäker om jag orkar att ta den stressen.
Måste till lektionen, förlåt för ett kast inlägg.
SeS!<3
Matilda<3
 

Nu börjar alla hitta tillbaka :D

Kul att dem flesta av mina läsare har börjar komma tillbaka nu, härligt :D
Denna vecka har varit mer eller mindre stressig, har haft mycket här och där både med skolan och allt annat runt om. I helgen ska jag försöka vila upp mig och försök börja plugga lite grann och komma i kap igen, komma nog få göra om prov i vården som vi skrev idag, glömde öronpropparna (jag är så klantig!!!!!) men min lärare visste om det och jag fick sitta i ett annat klass rum men jag varit mer eller mindre stressad av alla ljud, jag visste inte var jag skulle ta vägen! 
Nu när skolan dagen är slut är det ut till Pigge som gäller, har saknat honom i mängder! Men innan det är det matte och historia som står på schemat, måste även prata med min lärare om provet som gjordes idag.
Vi ses när jag kommer hem från Pigge!
SeS!<3
Matilda <3