Summer!

I torsdags hade jag skolavslutning, eftersom studenterna ska få vara ensama på fredagen. Det var inget speciellt, vi fick berätta vilka förväningar vi hade och hur vi tykcer det har varit enda fram till då.
Sen åkte jag ner till stallet och ner red, jag red Pigge (ovanligt va?), det gick okej, han var redan stressad i boxen och det blev det samma i ridning och det var svårt då alla red barbacka förutom jag och det blev rörigt och då blev han stressad när jag blev tvungen att bromsa då det fanns lika mycket plats någon annanstans. Men han skötte sig. 
Idag tog min fina bror studenten och det har varit mycket under veckan att förbereda och så, det har varit en otroligt rolig dag och spännade, mitt första student firande som jag minns, det började tidigt då jag skulle in och kolla på min kusin vid vallarna när dem hade avslutning, sen åkte jag och min föräldrar in och hämtade tårtorna, sen var det hem och vänta på att vi skulle iväg till utspringet, det var otroligt roligt att se (det jag såg så att säga), min bror var lite i chock kan man väl säga, han insåg då att han tagit studenten.
Jag hoppas verkligen han har haft en otroligt bra dag, för det har han förtjänar!
Eftersom min kamera hatar mig för alla bilder idag så vill den inte ladda upp bilderna......
Så ni kan få en imorgon om nu den vill sammarbeta.
Nu, SOMMAROV!!
SeS!<3
Matilda <3
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback