Uteritt med kompis!

Idag åkte vi ut med en kompis, hon skulle visa mig en skogsväg som man kunde ta. Var så sjukt nervös innan men när vi kommit en bit så släppte det rätt fort. När vi kom tillbaka så jobbade jag honom på banan en kort stund, han var fin men seg, han var endå duktig tycker jag. 
Han var rätt trött efter så jag valde att låta honom stå kvar i boxen och äta det sista av det hö han hade fått innan, så borstade jag av honom där och han stod stilla och sov, så söööt häst, han som brukar vara lite på, hehe. Gillar honom mer och mer.
Ska ta hand om honom i morgon igen, ska nog rida ut en liten bit sen vänder jag och skrittar tillbaka och jobbar på banan igen, eller så släpper jag honom i paddoken och busar med honom, det lutar mot att busa med honom, jag har varit i stallet så mycket och jobbat mycket så min kropp börjar säga emot.
På onsdag ska vi iväg till min moster och min farmor, och kanske hamnar på sjukhuset då min faster ska födda sitt första barn, så det kommer bli mycket med familjer på onsdag så då hinner jag nog inte ut till Affe tyvärr.
Vi ses i morgon!
SeS!<3
Matilda <3
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback