Saknaden gör ont <3

Allt jag fick med dig, jag önskar jag kunde få dig att komma tillbaka och låta allt bli som vanligt, att höra dig sparka på boxdörren när det var fodring, att få sitta på din rygg och känna sig trygg, du visade att man kan älska en häst så mycket som jag älskade dig, att få känna din andetag, få känna din päls mot ens kind och få pussa din mulle. 
Jag har inte kunnat läka ihop igen sedan du försvann, inte en dag går utan att jag tänker på dig, varje gång jag går förbi den box du en gång stod i får jag en stor klump i halsen och vill skrika av smärta. 
Tack, det du gav mig och lärde mig har jag tagit med mig och blivit en bättre ryttare (tror jag), att jag fick träffa dig och fått rida dig kändes som en ära.
Sista dagen jag såg dig kommer jag ihåg som det var igår, jag kom ihåg att jag var tvungen att kämpa för att inte bryta ihop, många av mina kompisar var där ovetande om vad som skulle hända med honom, jag visste då att jag aldrig skulle få se honom igen, när min pappa kom så sa han bara att när jag känner för det så åker vi, jag gav Trull en sista kram och puss sen lämnade jag honom med smärtan i bröstet, när jag såg stallet komma lägre bort i från oss bröt jag ihop.
Jag vet att du har det bra där du är nu, jag hoppad vi ses en dag, när det är min tur.
R.I.P Redbull 1996 - 10 december 2013,  272 dagar sedan. 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback