My heart just stop working, and then start beat again, am not well.

Måndag, dagen var seg startat, vi fick inställd lektion då vi hade gjort flr många timmar i den kursen, sen behövde jag inte vara med på nästa lektion för där var det omprov på ett prov som jag redan gjort, och sista lektionen blev inställd, så jag hade en lektion där jag skulle lyssna på när en grupp redovisade, så kom hem vid halv 2 när jag skulle slutat vid halv 4 ungefär, inte för jag klagar men ni kanske förstår min frustration lite halft.
På torsdag får jag rida igen, jaaa, känns som det var en evighet sedan jag red men jag kommer inte få rida Franz, för även om han går rent idag så måste han sättas igång och det går inte så fort, men heldre att han får komma igång långsamt än att han ska riskeras att skadas en gång till, jag hoppas jag får rida Irko, Sally, Pigge eller någon ny. 
Resten av veckan kommer dem sista stora redovisningarna och kurserna kommer avslutas, vi kommer få se våra betyg sen kommer sista veckan där vi inte kommer göra mycket alls, måste bli klar med lite saker innan måndag nästa vecka.
Det var nog allt för denna gång, tror inte jag har glömt något eller det har jag säkert men då var det nog inte livs viktigt antar jag.
Hejdå!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback