Hej igen

Förlåt för min frånvaro!
I torsdagas hade jag mitt bästa pass med Pigge någonsin, han var avslappand och var låg med nacken hela passet igenom, jag bara satt och berömde honom och han blev lungnare ju längre passet gick, det är nog mest för det är sommar och dem har börjat gått på sommarbete och dem sover ute på nätterna, då är hela gänget helt slut när dem kommer hem och sover när dem kommer till stallet.
Igår var det hoppkurs med Sally och hon hoppde som en ängel medan jag inte kunde rida över huvud taget, allt kändes bara helt kast, det var varmt och både hon och jag blev trötta.
Idag skulle jag fått skritta Franz efter att han hade varit i halt i 2 veckor, han kollades på fredagen och var helt ren, han fick vila helgen men idag var han halt igen, JÄTTE halt, jag hann knappt börja skritta så jag kände att han inte gick som han brukade, försökte få honom i en aktiv skritt då en ridlärare kom ut för att kolla på honom och han vissade tydlig hälta, så det var bara att sitta av. Nu är jag jätte rädd att han ska avlivas och blir han det, slutar jag rida där, det finns ingen häst jag skulle kunna ta mig vidare med som det ser ut nu.
Jag håller tummarna för att han blir bra men jag är skeptisk, hur slutade det för Bacardi och Trull, det vet ni redan och nu är det samma sak igen, förlorar jag honom kommer jag nog aldrig bli hel igen.
Vi ses när jag orkar komma tillbaka.
SeS!<3
Matilda<3 
Mitt älskade hjärta <3
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback