Det här med att ha blogg

Det kan vara riktig jobbigt ibland, det har inte hänt så mycket sedan sist.
Igår red jag igen i en grupp, vi skulle rida ut och jag skulle rida Pigge, jag flög av....., hästen som var först hörde något och hoppar åt sidan och flyr i full galopp, jag var och Pigge var bakom och Pigge hänger på utan att fatta varför och jag har ingen balans så jag fastar mig av, en kedje reaktion helt enkelt, jag och 4 till flög av. Vi vände för jag ville inte och om jag skulle fortsatt kunde Pigge blivit spänd eftersom jag var så rädd, och hände det igen skulle jag kunnat slagit mig mer illa så vi vände, tror gruppen var rätt sura på mig men jag ville inte rida ut från början heller så. Jag hade otroligt ont i högra sidan och kunde knappt ta ett andetag innan det började göra ont. När vi kom tillbaka till stora ridbanan så undersköte jag revbenen lite snabbt och hoppade sedan upp igen, lande på vid dem revbenen lägre ner. Pigge var väldigt fin i alla gångarter och han var inte alls orolig eller tappat självförtrondet, vilket var otroligt skönt för mig.
Idag åkte jag ner till stallet för att visa att jag levde typ XD Jag tog hand om Buggen,Irko och Franz, när jag skulle borsta andra sidanpå buggen så lägger han sig ner, jag tänkte direkt kolik anfall, hade varit ute för dricka, så jag försökte få upp honom men han vart bara sur på mig och ville inte resa sig, och han tittade inte mot magen eller försökte rulla sig, han vart för trött helt enkelt, men gissa hur mycket han skrämmde mig, fyyy!
I morgon rider jag igen, det är skötar ridning och jag ska ha Pigge, vi rider vanlig dressyr så det ska bli kul, jag känner mig glad över att jag får hoppa upp på honom igen.
Det var nog allt.
SeS!<3
Matilda<3
Vacker Trull <3
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback