Dressyrtävlingen!

Jag var funktionär innan så jag fick be en person att göra i ordning Sally åt mig, när jag väl kom ner så kunde jag bara tränsa så gick jag ut och värmde upp, är otroligt tacksam att hon gjorde i ordning Sally. 
Hon var pigg och glad på framridningen, behövde bara ge små signaler så började hon komma i dem snabbare gång arterna, hon var fin i formen till och från men tänkte knappt på formen utan satt och berömde henne :D Hon brukar tappa mycket energi i traven när man lägger volter men det gjorde hon inte idag. Skrittade mest på slutet innan jag fick gå upp. När det var min tur hade hon inte tappat energin utan var pigg och glad fortfarande, det gick jätte bra igenom programmet, hon var framåt och lyssnade super på mina hjälper, längningen på traven var super, hon körde på bara och galoppen var jätte bra, hon bröt av i sista galoppen för jag slutade driva p.g.a en host attack. Hon var helt fantastisk! <3
Vi kom på delad andra plats, min första riktiga placering någonsin på min andra ridna LC:1 program, jag behövde detta efter hur min vecka har varit så jag går till skolan i morgon med ett bra humör.
Det togs bilder men jag har inte fått dem och det kommer nog dröja men dem kommer upp så fort jag har fått dem.
Världens bästa Sally <3
SeS!<3
Matilda<3
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback