Down l go again

Jag känner mig inte alls taggad att rida i morgon, skulle bara kunna mysa och gosa med hästarna hela dagarna just nu, och min tävlings lust har också gått ner i botten, har anmält mig till en dressyr tävlingen men känner inte för att tävla just nu. Att bara tänka vad jag har förlorat under dem senaste månaderna och åren så känns att värdelöst helt ärligt! Jag har fått men sen fått det tillbaka kastat i ansiktet.
Allt som har hänt runt min värld, med vårt samhälle får mig och må jätte dåligt, att männsikor ska behöva göra saker för att duga, att bli accepterade. Jag vill bara bort! Allt det som har hänt efter Trulls och Josefins död har bara dragit luften ur mig, ridningen gick bättre men efter att inte fått sett Affe någon mer, Franz blev skadad på nytt och alla skador hos mig har allt känns att helt värdelöst. Min kompisar, vissa av dem känner jag knappt igen lägre, dem har förändrats för mycket för att jag skulle kunna titta dem i ögonen, dem vill inte se mig, dem vill inte att jag ska existera, blickarna dem har gett har sagt allt jag behöver, men ni vinner inte!
Jag vill skriva ut massor av inlägg om allt som händer men ni skulle nog inte orka, ni skulle hata mig för det eller bara tycka om mig för jag är så öppen om det mesta.
Tack för att ni fortfarande läser, ni inser nog inte hur mycket det betyder för mig!
Jag kommer tillbaka starkare, när jag orkar stå på mina ben igen, jag lovar men känner att jag måste samla mig först och rensa tankarna innan jag hittar tillbaka.
Tack för ni finns!<3
Saknaden gör ont <3
Kommentarer
Postat av: Sofia Krantz

Det är jobbigt att ha det förflutna som trycker på en bakifrån och samtidigt framtiden som gnager från andra hållet, då har man oftast inte ork eller tid för det som händer nu.
Du har verkligen gått igenom så mycket, och det är så sjukt stark av dig. Du har fått mycket tyngd på dina axlar som nog skulle få de flesta att kollapsa av utmattning, men du har trots det ställt dig upp igen gång på gång. Det ska du vara stolt över att du har klarat av.

Men det är bara att skriva till mig, vad det än är du behöver lätta på, och det hoppas jag att du vet.
Massvis med kramar till dig! <3

2014-08-22 @ 20:05:52
URL: http://sofiakrantz.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback